Fujitsu (formally BORN)

About the project

Continuing with a long-standing client, this project involved a consolidation move into a newly leased space. The leased space consisted of multiple office suites, formerly leased by four other disparate groups.

The project goal was to consolidate space and unify those separate office suites without losing the client’s established corporate image and the influence that image had on employees’ morale.

This goal was accomplished by salvaging millwork, lighting fixtures and furniture from the client’s former space and incorporating these items into the new space. A palette using bold graphics and saturated colors completed the unification of the spaces. The project was accomplished with minimal demolition and reconstruction.

More details

  • Size

    20,000 Sq. Ft.
  • Type

    Tenant Improvement